top of page

Gala concert on Friday, March 17, 2023 at 8 pm at the Palais des Beaux-Arts in Brussels

  • More information to come!

scliga.png
EBF-Save the date-16 March 2023.jpg

De European Brain Foundation (EBF) nodigt u uit om de datum vast te leggen voor haar eerste Fundraising Gala Dinner, dat zal plaatsvinden in Brussel tijdens de Brain Awareness Week op 16 maart 2023.  

 

De pas opgerichte European Brain Foundation - een onafhankelijke multidisciplinaire liefdadigheidsinstelling met meerdere belanghebbenden waarvan de stichtende leden vooraanstaande Europese neurologische, neurochirurgische en psychiatrische klinische verenigingen vertegenwoordigen, evenals neurowetenschappelijke onderzoeks- en patiëntenorganisaties - werd officieel gelanceerd ter gelegenheid van de 2e Brain Innovation Days op 11-12 oktober 2022. 

 

Het doel is onderzoek te ondersteunen dat erop gericht is de last van hersenaandoeningen voor de Europese burgers te verminderen. Door alle betrokken partners op dit gebied te coördineren, zal het EBF de transparantie en duurzaamheid van zijn acties waarborgen. Donoren zullen bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van de impact van een van de grootste uitdagingen op het gebied van gezondheid waarmee de Europese samenleving momenteel wordt geconfronteerd. 

 

Volg de EBF social media kanalen (Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram) voor alle laatste updates - binnenkort meer informatie over het Fundraising Gala Dinner! 

 

Website: https://www.brainfoundation.eu/ 

bottom of page